MALATYA / DOĞANŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

Kas

Okulumuzun dış cephesi boyandı. Öğrencilerimiz için daha güzel bir eğitim ortamı sağladık.

Kas

Bugün LCW nin okulumuz öğrencileri için göndermiş olduğu kıyafetleri dağıttık. Bu yılda Çocuklarımızın yüzünü güldüren LCW ailesine teşekkür ediyoruz. Eski Belediye Başkanımız ve bu geleneği başlatan Vahap KÜÇÜK'e Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun...

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Ekm

Fen Teknoloji ve Matematik (FeTeM) atölyemizde derslerimizi işliyoruz. Fen Bilimleri öğretmenimiz Edanur ŞAHİN rehberliğinde öğrencilerimiz "çilek" ve "muz" DNA'sını incelediler.

Eyl

8. Sınıf öğrencilerimizle deneme sınavlarına başladık.

Eyl

Okulumuz İngilizce öğretmeni Mediha Yağcı İtalya, Polonya, Estonya ve Türkiye ortakları ile Collect Moment adlı bir E Twinning projesi yürütmeye başladı.

Projenin amacı öğrencilere birçok Web 2 aracının tanıtılması ve kullanımlarını kazandırılmasıdır.

Öğrencilerimiz kendi bakış açılarını fotoğraflar aracılığıyla bizlere sunarken hem eğlenip hem de hedeflenen Web 2 araçlarını kavrayacaklardır.

Eyl

OKULUMUZUN GENEL TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ.

Okulumuzu, covid19 tedbirleri kapsamında tüm bölümlerini dezenfekte ediyoruz.

Eyl

Okulumuz birinci dönem ikinci öğretmenler kurulu toplantısını aşağıdaki gündem maddeleri konuşulmak üzere zoom platformu üzerinde yapıldı.

Gündem Maddeleri:

• Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu
  • Aşılarını tamamlamayan kurum çalışanlarının durumu ve PCR testleri.
  • Testi pozitif çıkan veya temaslı olan personel ve öğrenciler için yapılması gerekenler.
  • Seçmeli dersler ve yeni ders programı.
  • DYK lar LGS komisyonu ve deneme sınavları.
  • Nöbet görevleri
  • Veli toplantıları.

Haz

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı yıl sonu öğretmenler kurulu toplantısı belirlenen gündem maddeleri çerçevesinde Zoom platformu aracılığıyla yapıldı.

May

8. Sınıf Vellerimizle Merkezi Sınav hakkında bilgilendirme toplantısını zoom üzerinden yaptık. Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

8/A sınıfından Belinay Yıldırım öğrencimizin yaptığı resim 40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışmasında Doğu Anadolu bölgesinde ilk 2 resim arasında kalarak derece yaptı. Öğrencimizi ve Hakan Hocamızı tebrik ediyoruz.