MALATYA / DOĞANŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

Şbt

Okul sporları Bilek Güreşi Malatya İl secmelerinde yarışan ogrencilerimi kutluyorum.Basarilariniz daim olsun. Devami grup müsabakaları ve Türkiye Şampiyonası olsun

Ock

Karne heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve kıymetli öğretmenlerimize sağlıklı ve mutlu bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BU AY DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÇALIŞMALARI.

Ock

Vatan için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. Şehitlerimiz için saygı duruşu programı yapıldı. Minnetle anıyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi okul panomuz.

Ock

Okulumuzda öğrencilere enerji verimliliği ile ilgili videolar izletilip bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık'ta kutlanan Yerli Malı Haftası, yerli üretimi teşvik etmek, ekonomiyi güçlendirmek ve tüketicilere yerli malı kullanma bilinci aşılamak amacıyla düzenlenir. Bu hafta, yerli üreticilere destek olma ve ülkemizin ekonomik bağımsızlığını artırma fırsatı sunar. Yerli malı kullanarak milli ekonomiye katkıda bulunalım!

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi Aralık ayı çalışması il üçe giren çalışmalarımız. Öğrencillerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Betül OĞUZ tarafından düzenlenen 7. sınıflar arası "Marka Tasarımı Yarışması" Birincisi 7/C sınıfından Esila Feyzanur TÜRKMEN oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Sevgili öğrencimiz Mustafa Arda AKBIYIK Malatya Okul Sporları İl Birincisi olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kemal Aydın hocamızı tebrik ediyoruz.

Kas

Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, depremde hayatını kaybetmiş tüm öğretmenlerimiz, şehit olan öğretmenlerimiz ve tüm saygı değer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!

Okulumuz Öğretmenler Günü Kutlama Programı.

Kas

LGS ye hazırlık sürecinde 8.Sinif öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ayşegül KÜÇÜK tarafından verimli ders çalışma yöntem ve teknikleri ile LGS Sınavına yönelik tavsiyelerde bulunuldu.

Kas

Atatürk ortaokulu, 7. sınıf öğrencilerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajları

Seçmeli dijital sanatlar dersinde öğrencilerimizin canva programı ile yapmış olduğu kutlama mesajları.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı 04.09.2023 tarihinde belirlenen gündem maddeleri konuşulmak üzere gerçekleşti.

Yeni Eğitim - Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

Atatürk Ortaokulu olarak Müzik öğretmenimiz Ahmet ÇABUK tarafından düzenlenen Mikrofon Sende ses yarışmasının yarı finalistleri. Yarismacilarimiza başarılar diliyoruz.

Yarismacilarimizi dinlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.