MALATYA / DOĞANŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mediha Yağcı'nın yürüttüğü "We are World's Guest" projesi kapsamında proje öğrencileri bir araya gelerek "Plastik Ayakizi" konusunu işleyip bu kapsamda alınabilecek önlemleri tartıştılar.

May

Nis

Polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Polis Haftası Dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan programda ödüllendirildi

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinin de eşlik ettiği 8. Sınıflar Liseler rehberlik gezisinde öğrencilerimiz ile Doğanşehir Fen Lisesi ziyaret edildi. Öğrencilerimize idareciler ve öğretmenler tarafından okul hakkında bilgiler verildi.

Mrt

İlçemizde düzenlenen ortaokullar arası 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü çerçevesinde kompozisyon yarışmasında 7-E sınıfından Rümeysa Alpdoğan birinci olmuştur. 5-C sınıfından İkranur Melular ikinci olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimiz ilçe kaymakamımız tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi ve ilgili öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

"Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal!" İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 101. Yılı kutlu olsun. Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşımızın Kabulünü Anma töreni düzenlendi. Yapılan törende İstiklal Marşı'mızı okuma yarışmasında birinci olan öğrencimiz ödüllendirildi.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle  ülke genelinde eş zamanlı yapılan,  "Tahliye Tatbikatı" etkinliğini AFAD ile  koordineli olarak bugün saat 11:30 da İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kılıç'ın katılılımıyla gerçekleştirdik

Şbt

5, 6, 7 ve 8. Sınıflarımızda birinci dönem karne not ortalaması en iyi olan öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuzun 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Caner GÜLER okulumuza ziyarette bulundular. Öğrencilerimizle hasbihal eden müdürümüz, yeni dönem için iyi dilek ve temenniler de bulundular. Kendilerine yapmış olduğu bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Battal Kanbay yeni yılın ilk iş gününde okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Başta Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm saygı değer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!

Okul aile birliğinin yeni yönetimi tarafından okulumuz öğretmenlerine 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama yemeği yapıldı.