MALATYA / DOĞANŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

Ara

Türkiye Genelinde yapmış olduğumuz deneme sınav sonuçlarına göre ilk kırk beş öğrencimizi Doğanşehir Fen Lisesi tanıtımına götürdük. Öğrencilerimize  idareciler ve öğretmenler tarafından bilgiler verildi.

Ara

Kas

Yabancı Dil Seferberliği kapsamında okulumuz ingilizce öğretmeni Mediha YAĞCI tarafından Preposition of place, greeting,countries and nationalities konularında öğrencilerin ilgisini çekecek ve derse yönelik motivasyonlarını artıracak etkinlikler planlandı.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda 8.sınıf öğrencilerimize dönük  ilk yardım eğitimi verildi.

Kas

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle satranç, görsel sanatlar ve müzik alanlarında egzersiz çalışmaları başladı. Bu çalışmalara öğrencilerimizin ilgisi yoğun bir şekilde oldu.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 30 Ekim saat 13:30 da okulumuz B Blokta yoğun bir katılımla yapıldı. Okul Aile Birliği yönetimine seçilen velilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

24 Ekim 2022 tarihinden itibaren Aile okulu projesi kapsamında veli seminerlerimiz başladı.

Eyl

Atatürk Ortaokulu olarak "YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR" etkinliğini uyguladık.

Eyl

2022 2023 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı 05.09.2022 tarihinde belirlenen gündem maddeleri konuşulmak üzere gerçekleşti.

Yeni Eğitim - Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Ağu

Okulumuz İngizce Öğretmeni Mediha Yağcı tarafından yürütülen WE ARE WORLD'S GUEST ve COLLECT MOMENTS adlı eTwinnig projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimizi ve katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

İlçe karne programı okulumuzda yapıldı. Öğrencilerimize karnelerini Kaymakamımız sayın Mehmet KILIÇ, Belediye Başkanımız Durali ZELYURT, İlçe Jandarma Komutanı Onur KIRCAER, İlçe Emniyet Müdürü Erkan SARAMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caner GÜLER verdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

May

12 - 13 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda Tubitak 4006 Fuarı düzenlendi.

May

İç işleri bakanlığımızın  81 il Valiliğine göndermiş olduğu genelge kapsamında her yıl mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği" takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" belirlenmiştir. Bu kapsamda "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" mottosununetkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla etkinlik düzenlendi. Kaymakamımız sayın Mehmet KILIÇ, Belediye Başkan yrd. Hakan ÜRKMEZ, ilçe Emniyet Müdürü Erkan SAMARAZ, ilçe Jandarma Komutanı Onur KIRCAER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER ve okulumuz öğrencilerinin katılımıyla vatandaşlara kampanya hakkında bilgilendirme yapıldı.