MALATYA / DOĞANŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

Nis

İlçemizin düzenlediği kutlama programına katıldık. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mısra Ezberlemeleri Okul Panosu

Fidan Dikme Etkinliğimizden görüntüler

Nis

Niğde Bor Cumhuriyet Ortaokulu bizi zor günlerimizde, kardeş okulumuz olarak maddi ve manevi desteğini verdi. Kardeş okulumuzun okul idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca hemşehrimiz Niğde Bor Cumhuriyet Ortaokulu müdürü  Kürşat Güler' e teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemizde Düzenlenen Okullar Arası Bilgi Yarışmasında Okulumuz 5.siniflar arasında ilçe dördüncüsü , 6. Sınıflar ilçe de 2.oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı destanı gururlanıyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Bu büyük zafer, vatan sevgisiyle yoğrulmuş kahramanların cesaretiyle kazanılmıştır. İnanıyoruz ki, geleceğimiz de bu aziz ruhla aydınlık yarınlara doğru ilerleyecektir. Kutlu olsun!"

Mrt

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük azmiyle yazılan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Bu anlamlı gün, birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesidir.

Öğrencilerimizle birlikte, bu kutsal emanetin bilinciyle, ülkemizin geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. İstiklal Marşı'nın yazıldığı ruhu taşıyarak, eğitim ve öğretimdeki başarılarımızı daha da yükseklere taşıyacağımıza olan inancımızı pekiştiriyoruz.

Nice aydınlık yarınlara birlikte ilerlemek dileğiyle, İstiklal Marşı'nın kabulünü kutluyoruz!

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Deneyap Atölyeleri hakkında bilgiler okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Betül OĞUZ tarafından verildi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN SERGİMİZ

Şbt

Okul  kütüphanemizi  oluşturmak için başlattığımız ülkemiz genelindeki kitap toplama kampanyasına destek veren  Sivas Cumhuriyet Ortaokulu ögretmen ve öğrencilerine sonsuz teşekkürler.

Şbt

Okul sporları Bilek Güreşi Malatya İl secmelerinde yarışan ogrencilerimi kutluyorum.Basarilariniz daim olsun. Devami grup müsabakaları ve Türkiye Şampiyonası olsun

Ock

Karne heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve kıymetli öğretmenlerimize sağlıklı ve mutlu bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BU AY DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÇALIŞMALARI.

Ock

Vatan için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. Şehitlerimiz için saygı duruşu programı yapıldı. Minnetle anıyoruz.